duminică, 29 martie 2009

Exact că în GTA



Când sunt în Bucureşti la Cristina obişnuiesc să fumez la geam, iar de la geam pot vedea o trecere de pietoni. Şoferii din Bucureşti sunt aşa neatenţi cu pietonii încât vreau să fac un filmuleţ despre asta.
De exemplu ieri era cât pe ce să fiu eu victima de pe trecerea de pietoni. O maşină venea cu viteză atât de mare încât am văzut doar culoarea maşinii, nu am reuşit să identific şi marca maşinii. Stăteam relaxat pe trecerea de pietoni fără nici o intenţie de a tranversa văzând viteza maşinii care se apropia. Însă observ că şoferul încetineşte şi păşesc timid (şi uimitin acelaşi timp) pe trecere. Însă, şoferul doar glumea. Nu a încetinit, ba chiar a accelerat. Parcă vroia să mă calce. Exact că în GTA. Asta m-a determinat ca următoarea dată când mă duc la Cristina să fac un filmuleţ cu incidentele de pe trecerea de pietoni.

Sursa imagine : Mediafax.ro

3 comentarii:

Lucian Lirca spunea...

ar fi tare daca ai putea sa filmezi si numerele masinilor

andra h. spunea...

Eram intr-o seara cu Cata la Criss..nu stiu daca erai..cred ca da ca mi se pare ca era in seara aia cand am iesit si apoi am venit la voi si am facut clatite..si cand am coborat, am vrut sa traversam ca masina era parcata pe trotuarul de vis-a-vis... si am patit exact acelasi lucru ca si tine..pe aceeasi trecere de pietoni...

Essences spunea...

uof. Dar sa ai grija :-s