sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Ce mai facem pe W.C. ?

Nu poţi să îţi faci nevoile la toaletă doar privind în faţă şi eventual gândindu-te la ce o să mănânci la cină, sau ce gagică să mai combini.
Cei mai mulţi citesc. Citesc ce prind. Unii au cărţi pe care le citesc doar la WC, alţii au la îndemână adevărate temple cu reviste de cele mai diversificate tipuri (maşini, playboy, culinare, IT&C, Clubbing, etc), alţii citesc etichetele detergenţilor (aceşti cititori sunt la început de drum sau în deplasare).
Am observat că acest trend este în scădere şi că lumea preferă să facă altceva. Aşa au apărut jocurile pe telefoanele mobile. Tot mai multă lume se duce la toaletă cu telefonul mobil. Vorbesc la telefon, scriu SMS-uri, se joacă, navighează pe internet, etc.
Este şi normal, telefonul mobil este mult mai uşor de manipulat decât un ziar.
Totuşi există şi un dezavantaj. Dacă se termină hârtia igenica, nu te poţi şterge cu telefonul mobil. Totuşi poţi sună la 112.

Un comentariu:

Lucian Lirca spunea...

am avansat de la nivelul (citit etichete de sampoane, detergenti, pasta de dinti), am citit o carte iar de o perioada (cateva lui bune) citesc Esquire. e o revista excelenta. ;)