joi, 4 noiembrie 2010

VAMA feat. Ralflo - Sarkozy versus Gypsy

Tudor Chirilă este de părere că mass-media este "ocupată" să promoveze căcaturi. Şi cum vrea să îşi lanseze noul single, s-a gândit să apeleze la new-media să încerce să promoveze noua piesă.
Articolul respectiv este de altfel începutul unui BUZZ pe internetul românesc. La 3 zile de la primul articol, Tudor Chirilă publică un articol în care îi cere nişte explicaţii lui Cabral. Îl învinuieşte pe acesta de lipsă de fairplay, intoleranţă şi comportament neadecvat.
Următoarea zi, pe 31 Octombrie, Cabral postează pe blogul lui un articol în care spune că "disputa" lor a fost înregistrată video şi că urmează să o publice. Următoarea zi, înregistrarea a fost publicată în Cancan. Înregistrarea o puteţi vedea aici.
Marţi, 2 noiembrie când părea să se calmeze situaţia, a izbucnit un nou scandal. Tudor Chirilă a publicat o înregistrare telefonică cu Dragoş Stâncă, în care îi era cerută spagă pentru ai fi promovat noul single. Scandalul acesta a făcut şi mai mult BUZZ în on-line, deoarece Dragoş Stâncă este o persoană foarte imnfluenta (cei care nu ştiu despre cine este vorba le voi spune că el este un fost om de bază al MediaPro, apoi al trustului Realitatea-Caţavencu, unde se spune că a lansat cam tot ce are acest trust în online. În această calitate, a apărut şi în celebrele stenograme ale lui Vantu, că unul dintre cei care trebuia să execute, nu să discute).
Azi, 4 noiembrie, ora 12:00 apare pe blogul lui T.C. single-ul VAMA feat. Ralflo - Sarkozy versus Gyps.
Ralflo este un interpret francez. Mai multe detalii despre el găsiţi pe profilul lui de MySpace.
Acum urmează scurta mea părere:
Personal, această melodie nu este pe gustul meu, însă apreciez strategia de promovare folosită.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hi, i just want to say hello to the community

maria spunea...

oribila toata aceasta "mancatorie" !